ametlles garapinyades, bombons, botifarra, cafè, caramels, cassoletes, cereals, cons de galeta, crispetes, dònuts, fondue, frankfurt, fudge, galetes, gelat, iogurt, llet, llimonada, mantega, mongetes, nabius, pastís, perfum, pernil dolç, pollastre, salmó, sucre, te, tilàpia, tisana, vedella, vinagreta, xocolata... amb xarop d'erable.

diumenge, 21 d’abril del 2013

I torna a ser diumenge! Aquest cop anem al parc d'Angrignon.


Com que aquí encara fa molt de fred, els arbres estan ben pelats.


 Tot i això, el parc té el seu encant. 


A més dels habituals esquirols, ens hi hem trobat ànecs...
 

...oques...


...i fins i tot algun bernat americà.
 

Finalment hem anat a dinar al centre, on ens ha cridat l'atenció
una batucada durant la manifestació del Dia de la Terra. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada