ametlles garapinyades, bombons, botifarra, cafè, caramels, cassoletes, cereals, cons de galeta, crispetes, dònuts, fondue, frankfurt, fudge, galetes, gelat, iogurt, llet, llimonada, mantega, mongetes, nabius, pastís, perfum, pernil dolç, pollastre, salmó, sucre, te, tilàpia, tisana, vedella, vinagreta, xocolata... amb xarop d'erable.

dimarts, 23 d’abril del 2013

A última hora i de manera inesperada,
vam aconseguir celebrar Sant Jordi sense sentir-nos tan lluny de casa.


 Per començar, vespre literari. Lectures en diverses llengües (incloent-ne una en català de l'escriptor mallorquí Gabriel Janer Manila, llegida per ell mateix), sorteig de llibres i rosa de regal.



Per finalitzar la jornada, exhibició dels Casteliers de Montréal (que, com podeu veure, són pocs
però estan ben avinguts). El que es mira el pilar de tres a certa distància és el Serge, el cap de colla.

1 comentari:

  1. Ostres... no sabia que hi havia colla de castellers a Montréal...

    M'alegro molt que hagueu pogut celebrar un Sant Jordi amb un toc franco-canadenc :P

    ResponElimina