ametlles garapinyades, bombons, botifarra, cafè, caramels, cassoletes, cereals, cons de galeta, crispetes, dònuts, fondue, frankfurt, fudge, galetes, gelat, iogurt, llet, llimonada, mantega, mongetes, nabius, pastís, perfum, pernil dolç, pollastre, salmó, sucre, te, tilàpia, tisana, vedella, vinagreta, xocolata... amb xarop d'erable.

diumenge, 14 d’abril del 2013

Diumenge vam anar a la Universitat McGill per visitar el Redpath Museum,
que pren el nom del filàntrop que va engegar la industrialització de Montréal.

El Redpath és un museu de ciències naturals ben atapeït de fòssils...

...mol·luscs...

...i animals dissecats poc impressionats per la nostra presència.

Després vam creuar-nos mitja ciutat fent servir els passadissos subterranis de la Ville Interieure...

...però la veritat és que no ens vam trobar gaire més vianants aquell dia...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada