ametlles garapinyades, bombons, botifarra, cafè, caramels, cassoletes, cereals, cons de galeta, crispetes, dònuts, fondue, frankfurt, fudge, galetes, gelat, iogurt, llet, llimonada, mantega, mongetes, nabius, pastís, perfum, pernil dolç, pollastre, salmó, sucre, te, tilàpia, tisana, vedella, vinagreta, xocolata... amb xarop d'erable.

dissabte, 30 de març del 2013

Dissabte al matí vam fer el viatge de tornada a Montréal.

Pel camí ens vam aturar a Chambly per veure el seu fort i passejar per la riba del riu Richelieu.

El riu s'aixampla precisament al seu pas per aquesta problació i alguns ho aprofiten per anar a pescar.

El canal de Chambly segueix el curs del riu Richelieu i connecta el riu Saint-Laurent (a Canadà) amb el Hudson (als Estats Units), i permet, així, anar de Montréal a Nova York en barca (o patinant sobre gel!)

A primera hora de la tarda vam arribar a Montréal i vam aprofitar per veure la riba sud de l'illa,
on el Saint-Laurent s'aixampla fins al punt que es fa difícil veure l'altra riba.


I des d'allà cap a l'aeroport, on ens vam acomiadar de l'Alba...

...que va agafar un avió per tornar a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada