ametlles garapinyades, bombons, botifarra, cafè, caramels, cassoletes, cereals, cons de galeta, crispetes, dònuts, fondue, frankfurt, fudge, galetes, gelat, iogurt, llet, llimonada, mantega, mongetes, nabius, pastís, perfum, pernil dolç, pollastre, salmó, sucre, te, tilàpia, tisana, vedella, vinagreta, xocolata... amb xarop d'erable.

dijous, 28 de març del 2013

Dijous va començar amb un road-trip a la ciutat de Québec.

A mig camí vam fer una parada a una cabane à sucre de Trois-Rivières per fer un dinar típic quebequès.
Es tracta d'uns locals on s'acostuma a anar en grup...

...a menjar moltíssim menjar perjudicial per a la salut (pots repetir de tot i tens barra lliure de xarop d'erable).

I si t'has quedat amb gana... no pateixis: després de menjar 3 postres encara pots sortir a l'exterior i fer la tradicional tire sur niege, que consisteix a fer una tira de xarop d'erable a la neu, enrotllar-la al voltant d'un pal de fusta abans que se solidifiqui i menjar-t'ho com si fos una piruleta.

Finalment el nostre petit Chevrolet ens va dur fins a les mateixes portes de Québec.

On vam poder gaudir de la seva arquitectura de reminiscències europees.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada