Dijous va començar amb un road-trip a la ciutat de Québec.
A mig camí vam fer una parada a una cabane à sucre de Trois-Rivières per fer un dinar típic quebequès.
Es tracta d'uns locals on s'acostuma a anar en grup...
Es tracta d'uns locals on s'acostuma a anar en grup...
...a menjar moltíssim menjar perjudicial per a la salut (pots repetir de tot i tens barra lliure de xarop d'erable).
I si t'has quedat amb gana... no pateixis: després de menjar 3 postres encara pots sortir a l'exterior i fer la tradicional tire sur niege, que consisteix a fer una tira de xarop d'erable a la neu, enrotllar-la al voltant d'un pal de fusta abans que se solidifiqui i menjar-t'ho com si fos una piruleta.
Finalment el nostre petit Chevrolet ens va dur fins a les mateixes portes de Québec.
On vam poder gaudir de la seva arquitectura de reminiscències europees.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada